Következő időpont:

2019.05.09.

11. 2017 februárja - Cégvezetés, ahogyan én látom

Nagy volt az érdeklődés a 11. GOODWINE ÜZLETI BORKLUB iránt!

2017. február 16-án került megrendezésre a 11. Goodwine Üzleti Borklub, aminek ezúttal is a Pesti Vigadó adott otthont. A megszokott jó hangulatban telt az este, melynek során a lenyűgöző ételek mellé a vendégek az Ősi Pincészet finom borait kóstolhatták meg.

Köztudott, hogy minden Goodwine rendezvény jellegzetes hozzávalója a nívós szakmai beszélgetés. A „Cégvezetés, ahogy én látom” témában érdekes eszmecsere zajlott Kaszás Péter moderátor irányította kérdések mentén. Az előadók között köszönthettük Dr. Benedi Pétert a Roland Divatház alapítóját, aki magvas gondolatokkal és szakmai tapasztalatának megosztásával örvendeztette meg a résztvevőket. Berendi Szonja elmesélte nekünk, hogyan látja a családi vállalkozás működését, és milyen kihívásokkal néz szembe nap, mint nap a nagypapája által alapított cég sikerességéért.

Harsányi Gábor a Goodwill Cégcsoport alapító, tulajdonosa kifejtette, miben látja a vállalkozása és általánosságban a magyar cégek sikerességét, és hogy mennyire fontos a vezető attitűdje egy cég életében.

Tar Judit a Magyar Üzletasszonyok Egyesületének elnök is megtisztelte jelenlétével az estet, és beszámolt tapasztalatiról, melyeket sikeres üzletasszonyként az ide vezető úton és a mindennapokban szerzett.

A rendezvényen szintén beszélgetőpartnerként vett részt Glattfelder Tamás a Dreher Sörgyárak Zrt. pénzügyi-gazdasági igazgatója, akitől részletes leírást kaphattunk egy hosszú múltra visszatekintő, több márkát forgalmazó vállalkozás működéséről, és arról miként válhatott a Dreher egy közepes vállalatból a régi meghatározó szereplőjévé.

Az est 5 fogásos menüsorát ezúttal Magos Zoltán és Vörös Attila, a Pesti Vigadó séfjei álmodták meg.