Következő időpont:

2019.05.09.

Rólunk

A Borklub ötlete abból az elgondolásból fakadt, hogy ritkán van olyan alkalom, amikor üzletemberek kötetlen hangulatban beszélgethetnek szakmai témákról. Elképzeléseink szerint minden eseményen egy olyan témakört járnánk körül színvonalas vendégelőadók és egy moderátor segítségével, amely aktuális és mindenkit érint. A közös beszélgetést, eszmecserét minden alkalommal egy borkóstolóval zárnánk, elismert borászok közreműködésével.

A Borklub alapítója: Harsányi Gábor, a Goodwill Cégcsoport tulajdonos ügyvezetője. Személye megtestesíti mindazokat az értékeket, amit a Borklub képviselni szeretne. A nyitottságot, az elkötelezettséget, és a minőségi magyar borok szeretetét.

A Goodwill vezetője több mint tíz éve indította el vállalkozását. A kezdetben még csak pályázatírással foglalkozó cég pár év alatt nemzetközi irodahálózattá fejlődött. A pályázatírás kinőtte magát, immáron fejlesztési tanácsadó vállalkozásként segítik ügyfeleiket. A szolgáltatáspaletta széles, szerepel rajta többek között a pályázatírás, fejlesztéskommunikáció, közbeszerzés, energetikai beruházások segítése, segítségnyújtás a kockázati tőkében -  és még sorolhatnánk. Nem csupán hazánkban, hanem Romániában, Bulgáriában és Horvátországban is megtalálhatóak irodáik.
A több évtizede működő családi borászat átvételével újabb irányba bővült a cégcsoport portfóliója. A Harsányi Pincészet Sárospatakon, Tokaj-Hegyalján készíti kézműves borait.