Következő időpont:

2019.05.09.

Rólunk mondták

„Örömmel mondtunk igent a Goodwine meghívására. Jó látni, hogy profi szervezés mellett mennyire össze tudja kötni az embereket a bor az üzleti világban is. A bor ettől különleges: olyan láthatatlan kapukat nyit meg ember és ember között, amik felejthetetlen beszélgetésekig vezetnek.”

Ripka Gergely, értékesítési vezető – Petrányi Csopak

 

„Mindig rendkívül izgalmas, és érdekes programokkal találkozhatok melyeknek meg van a napi aktualitása, de természetesen meg kell említenem a finom borokat is. Ezek összességéből a programok végére egy klubszerűen hangulatos beszélgetés alakul ki a résztvevőkkel.”

Molnár Ferenc, tulajdonos – Ilcsi Szépítő Füvek Kft.

 

„Bensőséges hangulatú kóstoló, melynek során a könnyed borok mellé komoly témák is előkerülhetnek. „

Szittnyai Zalán, borszakértő – Zwack Izabella Borkereskedés

 

„Amennyiben valaki olyan kellemes kikapcsolódást keres, amit Magyarország egyik legszebb épületében - remek ételekkel és finom borok kíséretében költhet el, s közben még baráti hangvételben értékes kapcsolatokra is szert tehet, annak ajánlom a Goodwine esteket.

Mindenki másnak pedig csak azért, hogy a rohanó mindennapok közben jól érhesse magát.”

Billwachs Tibor -  UFS Group

 

„Fesztelen hangulat, remek társaság, fantasztikus borok - így tudnám összefoglalni azt, amit a Goodwine Boresten tapasztaltam. Talán épp a közvetlen légkörnek köszönhető, hogy a vendég sportolók olyan dolgokat is elárultak, amit egyébként egy interjúban nem biztos, hogy elmondanának a riporternek.”

Szabó Szilárd, sportriporter

 

„Borvacsora vagy üzleti találkozó? Mindkettő! A GoodWine Üzleti Borklubjában a szervezők izgalmas témafelvetésekkel, ismert és elismert személyek meghívásával, kellemes környezetben olyan szerencsésen ötvözik a kétféle rendezvénytípust, hogy mindkettő előnyei maradéktalanul érvényesülnek. Egy jó hangulatú este folyamán, finom ételek és jó borok fogyasztása mellett a résztvevők az üzleti életben kamatoztatható tudásra tesznek szert, és közben új üzleti kapcsolatok is születnek vagy mélyülnek el. Szívből gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz egyaránt.”

Zentai Balázs - vezérigazgató, Harum Zrt.

 

„Remek környezetben van lehetőség a finom ételek és kiváló borok mellett cégvezetőkkel  beszélgetni, tapasztalatot cserélni. Jó választás, ha egy színvonalas estét akar valaki jó társaságban eltölteni.”

Burcsa Gábor, tulajdonos - Human Map  Vezetéslélektani és Menedzsmentmódszertani Központ

 

„A Goodwine az egyik legjobb zárt közösségű boros-üzleti esemény, melyre megtiszteltetés bekerülni. Felső vezetőknek tarthattam borbemutatót, ami remek élmény volt, s nem utolsósorban remek üzleti lehetőség lehet. A Goodwine a legjobb hely a kapcsolatépítéshez!”

Ősi Gábor – Ősi Pincészet