Következő időpont:

Hamarosan

4. 2015 februárja - A magyar sport! 5 csillagos borokkal, 5 karikás sportsikerekről

Sport – miben rejlik a siker titka?


2015 februárjában negyedik alkalommal került megrendezésre a GoodWine Üzleti Borklub. A helyszín ezúttal változott, hiszen a rendezvénynek az Almárium Bisztró adott otthont, ugyanakkor sok dolog megmaradt: a kellemes környezet, az ízletes borok, és az este könnyedsége.


Az est fő témája a Sport volt, így neves olimpikonok és szakemberek emelték az est színvonalát. A sport nem egy könnyű szakma, és nem csak a szőlőhegyen kell kemény munkával megizzadni az eredményekért. A kiemelkedő sportsikerek mögött kemény lelki és fizikai munka áll, mely nap, mint nap próbára teszi a sportolók szervezetét. Az este folyamán arra kerestük a választ, hogy valójában miben rejlik a magyar sportsikerek titka, illetve, hogy gyakorlás, pénz vagy szerencse kell a kiemelkedő eredményekhez?


A program hangulatát ismert sportolóink tették feledhetetlenné. Beszélgető partnereink voltak többek közt, Tokaji-Kulcsár Zsófia olimpikon, kétszeres magyar junior és felnőtt ezüstérmes műkorcsolyázó, Dr. Tóth Frank 256-szoros válogatott, többszörös Európa-bajnok, olimpikon vízilabdázó, Hajnal András kétszeres olimpikon, EB ezüstérmes műugró, Tokaji Viktor 154-szeres válogatott jégkorongozó,  és Szabó Szilárd sportújságíró. Az est műsorvezetőjeként R. Kárpáti Péter színművészt köszönthettük.


A tartalmas és érdekes beszélgetések mellett a résztvevők élvezhették a borkóstolás élményét is, melyhez a borokat a Tiffan’s Pincészet biztosította, Ifj. Tiffán Zsolt képviseletében. A program újdonsága volt, hogy a vendégeknek különleges íz világú vacsorát szolgáltak fel, melyhez az este kínált borok kitűnően passzoltak.


A Borklub egy kiváló alkalmat biztosított arra ismét, hogy üzletemberek kötetlen hangulatban beszélgethettek szakmai témákról, és üzleti életről a mindennapokból kiszakadva egy kellemes borkóstolóval egybekötve.