Következő időpont:

2019.05.09.

3. 2014 októbere - Környezettudatos vállalatvezetőként a fenntartható gazdaságért

Mit is mondhatnánk a Goodwine Üzleti Borklub harmadik estjéről? – Zamatos borok, baráti hangulat, környezettudatos vállalkozások!


A Borklub harmadik estje 2014. október 28-án, az Andante Borpatikában került megrendezésre, a téma pedig nem más volt, mint a környezettudatosság. Ezen belül is azt a tényt vizsgáltuk, hogy a környezettudatosság milyen hatással van a vállalkozásokra, és a nemzetgazdaság működésére. A hallgatóság soraiban ismét köszönthettünk ismerős arcokat, ugyanakkor örömünkre szolgált, hogy új személyek is meglátogatták eseményünket, és osztották meg véleményüket a témát illetően.


A téma megvitatásában segítségünkre volt Glattfelder Béla, belgazdaságért felelős államtitkár, a Magyar Szolár Szövetség és a Nemzeti Megújuló Energia Platform elnöke, Bognár Károly, a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért ügyvezető igazgatója, Baranyák Zoltán, vezető energetikai szakmérnök, valamint Harsányi Gábor, a Goodwill Cégcsoport tulajdonosa és a Borklub alapítója.


Gere Attila, az Év Borásza cím (1994) és a Magyar Köztársaság Lovagkeresztjének (2001) kitüntetettje mutatta be borait az est folyamán, aki világszínvonalú pincészetével a Villányi Borvidék egyik legsikeresebb termelője. A beszélgetés moderátora ezúttal is R. Kárpáti Péter, színész és műsorvezető volt.


Az este hangulatát a Gere Pincészet borai, a meghívott előadók, és a beszélgetőpartnerek tették feledhetetlenné. Továbbá az est fényét és hangulatát a Duna patinás kilátása, és a karakteres és gazdag ízű Villányi borok tették kellemessé.


Örültünk, hogy ismét elmondhattuk: a klubest remek hangulatban telt, a vendégek és az előadók is nagyszerű élményekkel, és hasznos információkkal gazdagodhattak.