Következő időpont:

2019.05.09.

7. 2016 januárja - Sit down, START UP!

Sit down, START UP! Belevetettük magunkat a Start Upok világába!


2016. január 21-én, ezúttal az XO Bisztróban immár hetedik alkalommal került megrendezésre a GoodWine Üzleti Borklub, mely ismét nagy sikernek örvendett.


Már a program címe is elárulhatta, hogy érdekes diskurzusnak nézünk elébe: SIT DOWN, START UP!
Az este folyamán a tapasztalt szakmai beszélgető partnerek elkalauzoltak minket a startupok érdekes és kockázatos világába.


Megkaptuk a választ a kérdésekre, hogy mit is jelent tulajdonképpen a startup? Mire számíthatnak a magyar startup vállalkozások? Lesz-e magyar startup nemzet?


A beszélgetésekbe a vendégek is becsatlakozhattak és megoszthatták tapasztalatikat, elméleteiket a témához kapcsolódóan.


A startup életérzés, mint fogalom került elő, melynek értelmezésében egyik előadónk Balogh Péter, a Power Angels és az NNG társalapítója, Baconsult társtulajdonosa is segítségünkre volt. Ezúton is köszönjük minden előadónknak, Mayer Gábornak a LogMeIn képviselőjének, Szigeti Attilának, a Drukka Start Up Studio operatív vezetőjének és Bosnyák Zsoltnak, hogy megosztották velünk építő gondolataikat.


Az est moderátora Kotrik Viktória volt, a 88 magyar találmány és a 66 újabb magyar találmány könyvek szerzője, aki rutinosan irányította a beszélgetést. Köszönjük!


Természetesen az érdekes témák mellett ízletes borok és ételek is terítékre kerültek. A borkóstolót Heiszler Ákos, a dél-balatoni Kristinus Borbirtok képviselője, az Urban Communication ügyvezetője tartotta. Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy elhozta nekünk kiváló borait.