Következő időpont:

2019.05.09.

8. 2016 áprilisa - Hungarikumként a nagyvállalati világban

Hungarikumként a nagyvállalati világban


A Goodwine Üzleti Borklub nyolcadik estje 2016. április 28-án, az XO Bisztróban került megrendezésre. Izgatottan vártuk az estét, hiszen egy újabb izgalmas témát igyekeztünk megvitatni: hogyan lehet hungarikummá válni a nagyvállalati világban?


Hogyan lehet kicsiben nagyot alkotni? Mi lehet a fontosabb, a mennyiség, vagy a minőség? Vajon kikövezett az út a sikerig? Hogyan lehet kitűnni a kis- és középvállalkozói szektorból, és hungarikummá válni? Mindezekre, valamint még sok más kérdésre kaphattunk választ a beszélgetés során.


Vendégeink között köszönthettük Molnár Ferencet, az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. tulajdonosát, Balogh Leventét, a Szentkirályi Ásványvíz Zrt-t tulajdonló Central European Mineral Water Holding elnökét, valamint Szittnyai Zalánt, a Zwack Izabella Borkereskedés borszakértőjét. Megismerhettük történeteiket, valamint példáikon keresztül választ kaphattunk a fent feltett kérdésekre is.


A beszélgetést Kotrik Viktória, „A 88 magyar találmány” és „A 66 újabb magyar találmány” könyvek szerzője moderálta.


Mint mindig, a vacsora mellé most sem maradhattak el a zamatos borok: Szittnyai Zalán, a Zwack Izabella Borkereskedés képviseletében biztosította számunkra az ízletes nedűket.