Következő időpont:

2019.05.09.

9. 2016 júliusa - ÖT KARIKA SZÁRNYAIN, AVAGY MAGYAR SPORTOLÓK AZ OLIMPIÁN

Exkluzív helyszínen, a Pesti Vígadóban került megrendezésre a IX. GoodWine Üzleti Borklub megújult estje. A találkozót felettébb jó hangulat, zamatos borok és kellemes társaság ölelte egyé. 


Izgatottan vágtunk bele az estébe – vajon a megújultság is pozitív hatást fog elérni az érdeklődők körében? Szerencsénkre elmondható: igen, a borklub szenzációs sikert aratott vendégeink körében.

Olvassa el Ön is beszámolónkat, és kalandozzon velünk!

Az Üzleti Borklub kilencedik estjének központi témája az olimpia volt, ezen belül is a magyarok részvétele a 2016-os Riói olimpián. A témához szorosan kapcsolódtak beszélgető vendégeink, így soraink között üdvözölhettük Wichmann Tamást - kilencszeres kenuvilágbajnok, háromszoros Európa-bajnok, kétszer olimpiai második, egyszer olimpiai harmadik helyezett, 37-szeres magyar bajnokunkat, Kovács Kálmánt – 56-szoros válogatott labdarugónkat, Hajnal Andrást, kétszeres Olimpikon, Junior Európa bajnok és felnőtt Európa-bajnoki ezüstérmes, tizenötszörös magyar bajnok műugrónkat, illetve Báder Mártont, 4-szeres magyar bajnok, 98-szoros magyar válogatott kosárlabdázónkat is. Az est folyamán a beszélgetéseket Szabó Szilárd sportriporter moderálta.

Szó esett a 2016-os foci Európa Bajnokságról, a média sportolókra mért hatásairól, illetve régi történetek is színesítették a programot.

Az est folyamán Hős Nagy Henrik, a Harsányi pincészet borásza tartott évjárat kóstolót a 2015-ös Harsányi Pincészet boraiból, melyet a különböző fogások mellé kínáltak. Többek között megízlelhettük a furmintok, muskotályok csodálatos íz világát is.

Összességében örömmel jelenthetjük ki, hogy egy feledhetetlen estét zártunk, s minden vendég számára maradandó élményt nyújtottunk.

Régi történetek, kötetlen beszélgetések, pazar hangulat, 5 fogásos vacsora, Harsányi borok.  Mindez együttesen jellemezte az estét. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vendégünknek a részvételt, és reméljük, hogy a 10. esten is találkozunk újra!

További képeket az estéről ide kattintva találhat.