Szeretettel meghívjuk a Goodwine Üzleti Borklub októberi eseményére.
A megszokott jó hangulattal és finom borokkal várjuk!
AZ EST TÉMÁJA:
IDŐPONT: 2017. október 26. csütörtök, (kezdés - 18.30-kor)
ÚJ HELYSZÍN: URBAN BETYÁR (V. ker. Október 6. u. 16-18.)
Talán még sosem változtak olyan gyorsan és akkora mértékben a marketingeszközök, mint manapság. Naponta ébredünk újításokra, újdonságokra, követni is nehéz a híreket, nem hogy lépést tartani. Mindennapunk része a kommunikáció, minden a „kirakatban” zajlik. Lemaradni nem lehet, a tanulási kényszer elképesztő. Facebook, Youtube, Google, céges kommunikáció, brandépítés, csatornák, reklámhordozók, bannerek, társadalmi szerepvállalás, PR, gerillamarketing, vírusvideók… felsorolni is lehetetlenség. Elképesztő, gyors sikerek, nagy bukások, pár perc hírnév vagy folyamatos elismertség. Mitől függ, hogy ránk mi vár?
Megkíséreljük a lehetetlent: összegezni a mindennapokat átható, magánemberként minket és cégünket is elérő social media cunami tanulságait. Szó lesz trendekről, hatékony eszközökről, jó példákról. Hogy lehet kitűnni? Van még új a nap alatt? Célkeresztben a merész lépések, a rendhagyó eszközök, minden, ami nem szokványos.
Beszélgetőpartnereink:
dr. Kádas Péter – orvos, közgazdász, online marketing szakértő, a 7Digits Growth Agency tulajdonosa, Golden Blog Díjas szerző, korunk polihisztora. A startup kultúra elkötelezett híve, az amerikai kockázati tőkebefektetési technikák szakértője. Specialitása a growth hacking, a tartalommarketing, a land page optimization (LPO) és a pszichológia marketing-célú alkalmazása.
Horváth Enikő – online marketing osztályvezető, MKB Bank Marketing és Kommunikációs Igazgatósága. Egy jó gyakorlat bemutatása: hogy járjunk egy lépéssel mások előtt? Egy innovatív termék, az MKB Pay marketingpéldája, sikere. Fiatalos, lendületes kommunikáció a modern kor igényeinek megfelelő szolgáltatással párosítva.
Klausz Melinda – ügyvezető, közösségi média specialista, a kozossegi-media.com vezetője. 2007-ben indította első blogját, 2009-ben adta fel első Facebook hirdetését. Közösségi média tanácsadó, közösségi média tréningeket is tart. Könyve jelent már meg az internetbiztonságról, a közösségi média konfliktuskezelésről és a mérésről, írása több felsőoktatási intézményben tananyag.
Vörös Tibor – a VIVA! Promóció értékesítési vezetője, több mint 10 éve foglalkozik rendhagyó promóciós eszközökkel, egyedi marketing stratégiák kidolgozásával. Az ambient média megjelenések szerepe: szólítsuk meg a célcsoportunkat jól, jókor és jó helyen! Hogyan legyünk egyediek? Merjünk újítani, törjünk ki a megszokottból, a szürkeségből, válasszuk a rendhagyót!
Harsányi Gábor – a Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója és tulajdonosa. Mérföldkövek egy cég életében: az állandó növekedés és fejlesztés „terhe”. Mikor a cég portfóliója, szolgáltatásai rohamtempóban változnak. Arculatváltás – hogyan csináljuk jól?
Az est borászata:
Harsányi Pincészet: négy dűlőben, közel 8 hektáron gazdálkodik Tokaj-Hegyalján, Sárospatak határában. A kézművesség náluk nem pusztán bio-organikus művelést jelent, hanem a szőlőre való gondos odafigyelést, mindig szem előtt tartva, hogy a bor minősége nagyrészt a szőlőben dől el. Olyan különleges és egyedi stílusú borokat készítenek, melyek képesek megmutatni területeik változatosságát, a terroir jellegzetességeit.
1.Harsányi Sárgamuskotály 2015
2. Harsányi Hős 2016
3. Harsányi Birtok Furmint 2015
4. Harsányi Ciróka Furmint 2016
5. Harsányi Hízelgő 2015
Az est menüje:
Welcome falatok: Mártogatós meglepetés
Előétel: Kacsamáj pástétom posírozott körtével, kaláccsal
Főétel: Grillezett csirkemell filé, burgonya variáció, alma majonéz
Desszert: Fehér őszibarackkal panna cotta
A Goodwine Üzleti Borklub részvételi díja: 9.990 Ft/fő, mely a következőket tartalmazza:
- Harsányi Pincészet 5 tételes borkóstolója
- Welcome falatok és 3 fogásos menü.
Tartson velünk Ön is!
MENETREND:
18.00-18.25 • Érkezés, regisztráció, welcome drink
18.25-18.45 • Asztalok elfoglalása
18.45-19.00 • A Harsányi Pincészet köszöntője, a welcome drink és a következő tétel bemutatása, felszolgálása (előételek)
19.00-20.00 • Beszélgetés az est vendégeivel
20.00-21.30 • 3 fogásos vacsora és 3 bor kóstolása, kötetlen beszélgetés.
21.30 • Zárszó, összegzés