Következő időpont:

Hamarosan

Tizenkettedik alkalom (JÁRT UTAT A JÁRATLANÉRT, avagy hazai cégek külföldi piacra lépése)

SZERETETTEL MEGHÍVJUK
A GOODWINE ÜZLETI BORKLUB 12.  KLUBESTJÉRE

Exkluzív helyszínen  várjuk vendégeinket a megszokott jó hangulattal, finom borokkal
és szakmai témákkal!

IDŐPONT:
2017. MÁJUS 4.. CSÜTÖRTÖK 18.00
(Kezdés 18.30-kor)

HELYSZÍN:
PESTI VIGADÓ (1051 BUDAPEST, VIGADÓ TÉR 2.)

 

TÉMA: JÁRT UTAT A JÁRATLANÉRT, avagy hazai cégek külföldi piacra lépése

Mikor dönt úgy egy cég, hogy érdemes külföldi piacra lépnie? Csak a nagyvállalatok merik meglépni ezt a stratégiailag nem kis volumenű döntést, vagy a KKV-szektor is bátran nekivághat világjáró útjának? Milyen előkészítést, jogi és marketinghátteret igényel az új piac meghódítása? Merjük, vagy ne merjük? Bátraké a szerencse, vagy elégedjünk meg a kisebb, de biztos magyar piaccal? Ezekre és sok egyéb felmerülő kérdésére kaphat választ beszélgető partnereink révén soron következő borestünkön.

 

Beszélgető partnerek:

Kovács-Bernárdt Tamás, a ChimeIn alapító tulajdonosa
Alpek István – Primus Capital, pénzügyi igazgató
Duma László – Returpack Kft., ügyvezető
Kormos Ágnes – Kormos Ágnes Szabadalmi Iroda, cégvezető

Moderátor: Cséri Zoltán, a Magyar Nemzeti Kereskedőház képviselője

A borokat a Káli Kövek Pincészet biztosítja.

 

MENÜSOR

Welcome drink - Rizling 2016 /Rajnai-Olasz/

  1. Spárgás zöldborsó krémleves, 60 perces lágytojással
    Sauvignon blanc 2016
  2. Meleg előétel: Sonkába göngyölt jércemell, beluga lencsével, turbolyás zöldség brunoise-val
    Zánka Rajnai Rizling Válogatás 2016
  3. Főétel I: Mangalica szűz medvehagyma mártással, parmezános supplival, karotta
    Köveskál Olaszrizling Válogatás 2015
  4. Főétel II: Marhanyak Eszterházy módra, szalvétagombóccal
    Kékfrankos 2015
  5. Desszert: Liszt mentes máktorta málnával, vanília fagylalttal, meggy krém
    Rozé Kékfrankos-Pinot Noir 2016

 

Az Üzleti Borklub részvételi díja: 9990 Ft/fő, mely a következőket tartalmazza:

- Káli Kövek Pincészet 5 tételes borkóstolája,

- 5 fogásos menü, melyet Magos Zoltán és Vörös Attila, a Pesti Vigadó séfjei álmodtak meg.

 

Tartson velünk Ön is!